Take a fresh look at your lifestyle.

7 Kipas Dinding Terbaik Di Malaysia

0 74

Sekarang, kipas dinding dah menjadi satu keperluan untuk setiap rumah.

Biasanya ia diletakkan di ruang tamu, dapur atau di ruang makan.

Terlalu banyak jenama yang ada di dalam pasaran membuatkan kita jadi pening nak pilih yang mana satu.

Dalam artikel ini, saya akan senaraikan 7 kipas dinding terbaik di Malaysia.

Nak tahu?

Teruskan bacaan korang..

Kipas Dinding Terbaik Pilihan Ramai

1. Fujibin Industrial Wall Fan 20″ – kipas dinding dari Jepun

Kelebihan

Korang suka barang Jepun? Nak kipas dinding terbaik jenama Jepun?

Korang boleh pasang Fujibin industrial wall fan.

Berikut kelebihannya:

  • Bilas kipas aluminium
  • Enjin motor kipas berkuasa tinggi 
  • 3 butang kelajuan berbeza
  • Mod senyap
  • Lulus SIRIM 
  • 1 tahun Waranti

2. Khind Industrial Wall Fan 20 Inch

Kelebihan

Jenama yang tak asing lagi di Malaysia, kipas dinding Khind ini diupgrade guna teknologi terkini.

Kelebihan Khind industrial wall fan 20 inch:

  • Material enjin motor kipas diperbuat daripada kuprum penuh
  • Ada ball-bearing motor untuk tahan lebih lama
  • Jimat tenaga elektrik
  • Kepala kipas boleh adjust
  • Bilah kipas jenis aluminium
  • 3 butang kelajuan berbeza

3. Mistral Wall Fan 18″ – Kipas dinding bersama remote

Kelebihan

Korang nak kipas dinding ringan tapi berkuasa?

Korang pasang sahaja Mistral wall fan.

Berikut kelebihannya:

  • Design slim
  • Angin kipas yang kuat
  • Enjin motor kipas berkuasa tinggi
  • 5 bilah kipas
  • 3 butang kelajuan berbeza

Kekurangan

  • Satu warna sahaja

4. Midea Wall Fan (16″)

Kelebihan

Kipas Midea datang dengan design yang simple. Senang untuk korang matching warna dinding korang. Tetap cantik walaupun korang pasang dekat mana-mana di dalam rumah.

Kelebihan Midea wall fan:

  • 3 butang ubah kelajuan angin jenis tali
  • Kepala kipas yang boleh diadjust
  • Harga mampu milik

Kekurangan

  • Agak leceh untuk tarik tali kipas ini

Tak perlu korang berpuasa bulan depan, korang boleh dapat kipas Midea ini dengan harga marhean.

5. Regemoudal Wall Fan 22 Inch – kipas dinding untuk bilik besar

Kelebihan

Korang suka rasa kipas besar masa korang datang majlis kahwin? Korang nak satu kipas macam tu?

Apakata korang pasang kipas Regemoudal ini.

Antara kelebihan Regemoudal Wall Fan 22 Inch:

  • 3 jenis suiz mode kelajuan berbeza
  • Enjon motor copper berkuasa tinggi
  • Angin kipas yang tinggi
  • Mod kepala kipas berpusing automatik
  • Bilah kipas yang panjang

Kekurangan

  • Tak sesuai untuk mereka yang tak tahan sejuk extreme
  • Tidak sesuai untuk bilik kecil

Lepas korang tak payah susah nak pergi Majlis kahwin nak rasa kipas yang besar ini, korang beli jer satu Regemoudal wall fan 22 inch.

6. Panasonic Wall Fan 16 Inch Remote 3-Speed On/Off – kipas dinding ada remote

Kelebihan

Satu lagi kipas dari jenama popular di Malaysia iaitu Panasonic.

Kini, Panasonic dah ada kipas dinding.

Antara kelebihan Panasonic wall fan 26 inch:

  • Ada remote control untuk on dan off kipas
  • 5 bintang jimat elektrik
  • Bilah kipas panjang 16inch
  • 1 tahun waranti
  • Ada setting timer

Kekurangan

  • Harga sedikit mahal. Saya sarankan korang klik butang di atas untuk lihat jika ada promosi terkini

Korang rasa letih nak on-kan kipas dinding. Beli jer Panasonic wall fan yang datang dengan remote control. Korang on, off dan tukar kelajuan angin kipas guna remote jer. Senang kan.

7. Faber Wall Fan With Remote Control 16 Inch

Kelebihan

Korang nak kipas dengan remote control tapi masih dalam harga bajet?

Don't worry, korang boleh beli Faber wall fan.

Antara kelebihan Faber wall fan:

  • 5 bilah kipas
  • 3 mode kelajuan berbeza
  • Ada remote control (paling penting!)
  • Anti panas enjin motor kipas

Kekurangan

  • Tak ada waranti

Khas untuk wanita lepas bersalin

yang nak

kempiskan perut 

dalam 3-7 hari sahaja

dalam 3-7 hari sahaja

 KEMPISKAN PERUT

Leave A Reply

Your email address will not be published.