Take a fresh look at your lifestyle.

9 Hadiah Anniversary Terbaik untuk Suami & Isteri

0 9

Untuk pasangan suami isteri, hari ulang tahun adalah antara hari yang dinanti-nantikan. dan hari ini sangat berkait rapat dengan hadiah anniversary.

Kebanyakan pasangan, setiap tahun tak akan pernah miss untuk celebrate. Kecuali terlupa…

Kadang, walau terlupa pun, akan ganti balik dengan hari lain. Sebab hanya sekali setahun sahaja dan ia sangat istimewa.

Anniversary ni tak sempurna tanpa hadiah. Kadang, macam tak tau nak bagi hadiah apa ke pasangan.

Its ok, baca post ni sampai habis.

Jom tengok idea-idea hadiah untuk korang semua yang bakal sambut anniversary bersama pasangan.

Idea Hadiah Anniversary Untuk Pasangan

1. Duo V3 Gaming Chair Office

Hadiah anniversary yang sesuai untuk si suami, kerusi office dibina untuk keseronokan. Duo V3 yang serba baharu didatangkan dengan reka bentuk yang selesa. Dibuat daripada bahan berkualiti tinggi.  

Dengan badan dan tempat duduk yang lebih lebar dan tinggi. Duo V3 mampu memenuhi keperluan kebanyakan pengguna, memberikan keselesaan dan keseronokan yang sama ketika pasangan korang duduk di atasnya.

Permukaannya disalut dengan kulit PU. 

Selain itu, badan dan tempat duduk kerusi ini direka dengan sangat teliti dan menggunakan kain elastik Itali yang memudahkan aliran udara.

Kalau pasangan korang jenis suka main game, ha… sesuai sangat lah! Nampak bergaya!

2. Realme Watch-S

Lagi satu hadiah anniversary untuk si suami, ia mempunyai fungsi pemantau kesihatan pengukuran denyut jantung.

Jika pasangan korang jenis yang suka bersukan, hadiah ini sangatlah sesuai.

Jam ini mempunyai bebeberapa jenis mod sukan seperti larian, berjalan, bola sepak, bola keranjang, badminton, dan basikal.

Selain itu, jam tangan ini mempunya fungsi lain seperti telefon, ramalan cuaca, dan banyak lagi.

3. Gildan Men Gift Box

Jika pasang korang jenis suka sport, ini adalah hadiah yang sangat sesuai .

Ada banyak jenama men gift box yang lain yang korang boleh beli seperti Polo, Dunhill, dan lain-lain.

Tetapi, di dalam Gildan men gift box ini, korang akan dapat:

1x Gildan heavy Bbend unisex full zip hoodie sweatshirt

1x Stateside maine unisex premium cotton t-shirt

1x North harbour unisex free size baseball xap

1x Qstar premium thick socks – free size eandom color 3 pairs 

1x Gildan thank you card

Lengkap pakej hadiah anniversary ini kan?

Korang tak payah pening kepala nak letak apa lagi, semua hadiah siap dimasukkan, cuma tinggal nak bagi kat pasangan korang jer.

4. Nike Men Downshifter Running Shoe

Satu lagi cadangan hadiah untuk pasangan yang suka bersukan. Kasut sukan yang sesuai ialah Nike men downshifter.

Nike Downshifter menggabungkan jaringan tertutup di belakang, yang membantu melindungi kaki pasangan korang semasa berlari atau berjogging,


Jaringan terbuka di kaki depan pula adalah untuk pengudaraan yang optimum. 

Lapisan lebut dan alur lentur di bawah kaki memberikan pergerakan yang lancar dan membantu menjaga keselesaan kaki semasa aktiviti bersukan.

5. Habib Nanda Gold Necklace 9K

Hadiah anniversary paling romantik dalam senarai ini untuk si isteri. Tentu tersenyum sepanjang hari bila dapat hadiah macam ni kan.

Mana ada orang tak dunia ini, tak suka emas. Semua orang suka.

Ada banyak jenama rantai emas yang sesuai untuk dijadikan hadiah anniversary. Tetapi, yang paling saya prefered ialah dari jenama Habib kerana Habib terkenal menghasilkan design emas yang menawan untuk para wanita di Malaysia.

Hadiah anniversary ini lagi romantik kalau korang simpan dalam kotak special dan dibalut cantik sebelum diberikan kepada pasangan korang.

6. Apple iPhone 13 Pro Max

Hadiah ini sesuai baik untuk suami atau isteri, dan ia juga merupakan hadiah paling mahal dalam senarai ini.

iPhone 13 Pro Max mempunyaj peningkatan sistem kamera Pro terbesar yang pernah ada.

Paparan skrin super retina XDR dengan ProMotion untuk lebih pantas dan responsif.

Didatangkan dengan Cip A15 Bionic. Reka bentuk tahan lasak, elegan dan nampak mewah.

Kalau pasangan korang dapat hadiah ni, sure makin sayang kat korang. hehe… cubalah bagi ni.

7. Russell Tylors Pressure Cooker Stainless Steel Pot

Sangat sesuai untuk si isteri yang suka memasak.

Datang Dengan kapasiti 6 liter, sangat sesuai untuk hidangan satu keluarga.

Periuk Tekanan Elektrik Russell Taylors memudahkan, bukan sahaja untuk memasak tetapi juga pelbagai jenis masakan lain seperti rebusan, sup, bubur kari, dan banyak lagi.

Dengan saiz 6 liter, kotak hadiah anniversary akan nampak lebih besar dan lebih surprise untuk pasangan korang.

8. Xiaomi Smart Robot Vacuum Cleaner

Korang tak kesian ke tengok isteri korang bengkok badan sapu seluruh rumah?

Kalau tak nak macam itu, belikan Xiaomi smart robot vacuum cleaner sebagai hadiah anniversary untuk isteri korang.

Smart robot vacuum ini mempunyai sistem navigasi dinamik visual yang mampu tangkap maklumat koordinat dengan pantas, peta rumah korang dengan lebih tepat dan cekap. 

Jangan risau, robot moden ini sangat pandai untuk buat segala kerja membersihkan lantai. Korang cuma set kan dan letakkan di satu penjuru khas.

Robot akan balik sendiri ke tempatnya apabila siap bekerja.

9. Youniq Steel Chain Bracelet 

Pemberian terbaik sebagai hadiah ulangtahun selepas rantai emas untuk si isteri.

Antara jenama bracelet terbaik ialah Youniq, datang dengan reka bentuk yang elegan dan juga boleh menaikkan seri serta semangat wanita moden.  

Diperbuat dari bahan keluli tahan karat titanium yang diimport.

Salutan bracelet ini ialah perak atau 18K rose gold. Ia direka khas untuk keselesaan dan mudah dipakai untuk kegunaan harian.

Setiap pembelian, korang akan dapat kotak hadiah anniversary premium YOUNIQ ikonik sempurna. So tak perlu cari kotak lain dah.

Beli, dan terus beri pada pasangan. Pasti si dia tersenyum sepanjang hari dan makin sayang pada korang.

Khas untuk wanita lepas bersalin

yang nak

kempiskan perut 

dalam 3-7 hari sahaja

dalam 3-7 hari sahaja

 KEMPISKAN PERUT

Leave A Reply

Your email address will not be published.