Take a fresh look at your lifestyle.

5 Cadar Pengantin Terbaik 2022

0 24

Set cadar pengantin pun sesuai di jadikan hadiah.

Kebiasaan ramai yang menjadikan set pinggan mangkuk dan barang elektrik sebagai hadiah perkahwinan.

Apa kata, kita tukar kepada sesuatu yang menarik iaitu cadar pengantin.

Ada banyak pilihan yang cantik dan menarik di Shopee. harga pun boleh tahan murah.

Dalam artikel ini, saya akan senaraikan 5 cadar pengantin terbaik dan terkini.

Nak tahu?

Teruskan bacaan korang..

Cadar Pengantin Moden Dan Menarik

1. Jean Perry Pluffy Down White Quilt

Kelebihan

Cadar pengantin terbaik untuk korang yang nak cadar dari material sejuk, iaitu Jean Perry Pluffy.

Ia datang dalam saiz:

  • Single (150 x 213cm)
  • Queen (213 x 213cm)
  • King (249 x 213cm)

Antara kelebihan Jean Perry Pluffy Down White Quit:

  • Anti hama
  • Serap udara
  • Lembut 
  • Mudah untuk dicuci

Kekurangan

  • Corak simple
  • Pilihan warna terhad

2. Ai by Akemi Colourkissed /Ultra Soft Comforter 5pcs Set

Kelebihan

Korang tengah cari cadar pengantin jenis lembut dan kain tak keras?

Korang boleh dapat cadar jenama Ai by Akemi.

Ia datang dengan set:

  • Super single (3 pcs/set)

1x cadar super single fitted

1x comforter saiz single set

1x sarung bantal 

  • Queen (5 pcs/set)

1x cadar queen fitted

1x comforter saiz queen set

2x sarung bantal 

1x sarung bantal peluk

  • King (5 pcs/set)

1x cadar king fitted

1x comforter saiz king

2x sarung bantal

1x sarung bantal peluk

Antara kelebihan cadar Ai by Akemi:

  • Lembut macam kain sutera
  • Tahan lama
  • Banyak pilihan warna seperti rose pink, dream blue, dan sebagainya

Kekurangan

  • Corak biasa

3. Ropol Cadar Pengantin Beropol 4 In 1 Set

Kelebihan

Korang tengah bajet? Korang nak set cadar pengantin harga marhaen tapi berkualiti?

Korang beli cadar dari The Choice House.

Ia juga datang dalam saiz:

  • Queen (150 x 200cm)
  • King (180 x 200cm)

Antara kelebihan cadar Ropol:

  • Warna tak senang luntur
  • Cadar tak berbulu
  • Kain sejuk
  • Cadar ada getah 

Kekurangan

  • Corak kain agak simple

4. Syaqist Patchwork Premium

Kelebihan

Korang nak cari cadar pengantin dengan corak yang menarik?

Apakata korang cuba Syaqist Patchwork Premium.

Antara kelebihan Syaqist Patchwork Premium:

  • Ada banyak warna seperti lace pink, curve grey dan sebagainya
  • Material 100% pure cotton
  • Jahitan lebih halus dan padat

Kekurangan

  • Harga sedikit mahal dan hanya dapat 1 cadar tebal + 2 sarung bantal

Korang dah tak perlu rasa boring dengan warna sama. Korang dapat tukar-tukar warna dengan patchwork Syaqist.

5. Hooga Roshead Fitted Sheet Set

Kelebihan

Korang nak cadar pengantin yang mewah?

Korang boleh dapatkan Hooga Roshead Fitted.

Ia datang dengan corak dan warna yang simple tapi mewah sesuai untuk bilik pengantin korang.

Ia juga datang dalam bentuk pakej:

  • Super single size

1x cadar super single saiz

1x sarung bantal

1x sarung bantal peluk

  • Queen size:

1x cadar queen size

2x sarung bantal

1x sarung bantal peluk

  • King size:

1x cadar king size

2x sarung bantal

1x sarung bantal peluk

Antara kelebihan Hooga Roshead Fitted Sheet Set:

  • Ada lapan warna mewah seperti antartica, gray dawn dan sebagainya
  • Bahan diperbuat daripada 100% tencel lyocell, iaitu campuran fabrik dan rayon
  • Set datang dengan sarung bantal dan sarung bantal peluk

Kekurangan

  • Harga sedikit mahal. Saya sarankan korang klik butang di atas untuk tengok harga promosi.

Khas untuk wanita lepas bersalin

yang nak

kempiskan perut 

dalam 3-7 hari sahaja

dalam 3-7 hari sahaja

 KEMPISKAN PERUT

Leave A Reply

Your email address will not be published.